INCHIRIERE AUTOCAR VDL IN TIMISOARA

Doriti sa inchiriati un Autocar VDL in Timisoara? Autocarul VDL este ideal de inchiriat pentru excursii, evenimente private, evenimente sportive, transfer la aeroport etc. Contactati-ne in cazul in care doriti inchirierea unui Autocar VDL!

Autocar VDL

Inchiriaza Autocar VDL Timisoara
1.30€/Km
de la €1.60/Km

Usi
▷ 2 Usi
Locuri
▷ 54+1 locuri
Spatiu bagaje
▷ 108 bagaje
Transmisie
▷ Automata
Clima
▷ Da
Combustibil
▷ Diesel
Toaleta
▷ Da
*Garantie – XXX €

INCHIRIAZA AUTOCAR VDL IN TIMISOARA ONLINE

  Cod de securitate captcha

  INCHIRIERE AUTOCAR VDL IN TIMISOARA

  Inchiriaza Autocar VDL TimisoaraAveti de realizat o deplasare, un eveniment sportiv, o excursie sau alta activitate in care este necesara deplasarea unui numar mare de persoane in acelasi loc. Autocarele VDL sunt ideale pentru asa ceva.

  Ideal pentru transfer de persoane, turism si calatorii autocarul VDL ofera spatiu generos pentru pasageri si facilitati moderne, cum ar fi scaune confortabile, aer conditionat si alte sisteme de divertisment.

  Pentru agentiile de turism sau organizatorii de calatorii, inchirierea unui autocar VDL poate fi o optiune convenabila si practica. Ofera confort si facilitati pentru a face calatoria placuta si relaxanta pentru pasageri.

  Fie ca este vorba despre o vacanta, o excursie, transportul de angajati, un eveniment privat, un evenimetn special sau orice alt tip de transport in grup compania noastra va poate pune la dispozitie un autocar VDL de inchiriat cu sofer! Contactati-ne in cazul in care sunteti interesat(a) de inchirierea unui Autocar VDL in Timisoara!

  ✆ 0754 249 654

  Rezervări 0754-249-654