Inchiriere Microbuz Timisoara ▷ Rent A Bus Timisoara

Inchiriere Microbuz in TimisoaraInchiriere Microbuz Timisoara : inchirierea unui microbuz este o optiune economica, deoarece va permite sa impartiti costul intre membrii grupului si va ofera un spatiu suplimentar pentru transportul bagajelor.

Serviciul nostru de inchiriere microbuz este solutia unui transport spatios si confortabil, ideal pentru calatoriile in grup si pe distante lungi. Experimentati o calatorie fara stres prin inchirierea unui microbuz bine intretinut si performant.

De la deplasari in interes de serviciu la excursii de familie, serviciul nostru de inchiriere microbuze in Timisoara este alegerea perfecta pentru un transport de grup confortabil si la preturi accesibile.

Doriti sa inchiriati un microbuz in Timisoara ▷ vizualizati ofertele companiei noastre

Opel Vivaro 2019-2022

Inchiriaza Opel Vivaro 2019-2022 Timisoara

65.00€/zi
de la 160.00€/zi

Renault Trafic 2019-2022

Inchiriaza Renault Trafic 2019-2022 Timisoara

65.00€/zi
de la 160.00€/zi

Mercedes Sprinter VIP (17/19/20+1 locuri)

Inchiriaza Mercedes Sprinter VIP Timisoara

65.00€/zi
de la 160.00€/zi

Inchiriere Bus 8+1 Locuri Timisoara

Inchiriere Bus 8 1 Locuri TimisoaraCalatoria cu un microbuz 8+1 este remarcabil de confortabila, un microbuz 8+1 oferind un spatiu amplu pasagerilor si bunurile lor. indiferent de tipul calatoriei – turistica sau de business – acest lucru ofera garantia unei transport placut.

Calatoriti confortabil la costuri reduse! Alegeti serviciul nostru de inchiriere microbuze 8+1 in Timisoara deoarece este o modalitate convenabila, rentabila si confortabila de a va transporta grupul catre orice destinatie!

Ideal pentru excursii scolare, evenimente corporative, etc., prin serviciul de inchiriere microbuze 8+1 Timisoara dorim sa va oferim solutii de transport fiabile si confortabile pentru toate nevoile dumneavoastra de calatorie.

Inchiriere Microbuz 20 Locuri Timisoara

Inchiriere Microbuz 20 Locuri TimisoaraServiciul nostru de inchiriere microbuz cu 20 de locuri in Timisoara este solutia perfecta de transport pentru grupuri mari, oferind o capacitate de locuri pentru pana la 20 de pasageri si 1 sofer.

Microbuzul cu 20 de locuri este ideal pentru o varietate de evenimente, inclusiv excursii scolare, evenimente pentru echipe sportive, petreceri de nunta, evenimente corporate, transport business, transport VIP si multe altele.

Va oferim solutii de transport de inalta calitate la un pret accesibil.  Cu scaune confortabile, aer conditionat si mult spatiu pentru bagaje, microbuzele noastre sunt ideale pentru a va oferi o calatorie excelenta. Contactati-ne!

Inchiriere Microbuz CU SOFER in Timisoara

Inchiriere Microbuz Cu Sofer TimisoaraLasati grija condusului in seama noastra! Va recomandam serviciul de inchiriere microbuz cu sofer in Timisoara pentru confortul dumneavoastra! Asiguram calatorii sigure si placute si soferi profesionisti si responsabili!

Fie ca transportati un grup de angajati la o conferinta, luati o echipa de la un meci sau sarbatoriti o ocazie speciala cu familia si prietenii, serviciul nostru de inchiriere microbuz cu sofer este perfect pentru astfel de ocazii.

Cu o flota diversa de microbuze, va putem pune la dispozitie o gama larga de servicii de transfort pentru diferite tipuri de grupuri si activitati. Contactati-ne astazi pentru a va rezerva serviciul de inchiriere microbuz cu sofer in Timisoara!

Inchiriere Microbuz Persoane Timisoara

Inchiriere Microbuz Persoane TimisoaraNe mandrim cu angajamentul nostru fata de siguranta si confort, iar microbuzele noastre sunt echipate cu facilitati moderne, cum ar fi aer conditionat, scaune confortabile si spatiu amplu pentru bagaje.

Indiferent daca planificati o iesire in familie sau cu prietenii, o excursie scolara, un eveniment corporate sau un eveniment sportiv, avem microbuzul perfect pentru nevoile dumneavoastra.

Fie ca doriti inchirierea unui microbuz 8+1, ideal pentru transferuri la aeroport sau tururi de oras sau a unui microbuz de 20 de persoane, perfect pentru excursii scolare, echipe sportive, petreceri de nunta si alte evenimente ale unui grup mai mare, suntetm aici pentru a raspunde tuturor nevoilor dvs. de transport! Contactati-ne astazi pentru a va rezerva microbuzul!

Rent a Car Microbuz ▷ Rent A Car Microbuz 8+1 locuri / 20 locuri in Timisoara

Care sunt costurile inchirierii unui microbuz in Timisoara?

Pretul inchirierii unui microbuz este variabil, se calculeaza in functie de tipul microbuzului dorit (Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter VIP etc.) si de durata pe care urmeaza a fi inchiriat microbuzul (1, 3, 7, 14, 30 de zile). Ca sa va faceti o idee preturile sunt undeva inte 65 si 160 de euro pe zi.

Rezervări 0754-249-654