INCHIRIERE MERCEDES SPRINTER VIP IN TIMISOARA

Doriti sa inchiriati un Mercedes Sprinter VIP in Timisoara? Alege o experienta de lux pentru grupul tau! Inchiriaza un microbuz de top pentru calatorii de neuitat in confort absolut. Contactati-ne telefonic!

Renault Trafic

Inchiriaza Mercedes Sprinter VIP Timisoara
65.00€/zi
de la €160.00/zi

3 zile
de la 120 €/zi
4-7 zile
de la 100€/zi
8-14 zile
de la 85 €/zi
>15 zile
de la 70 €/zi
*Garantie – 300 €

INCHIRIAZA MERCEDES SPRINTER VIP IN TIMISOARA ONLINE

  Cod de securitate captcha

  INCHIRIERE MERCEDES SPRINTER VIP IN TIMISOARA

  Inchiriaza Mercedes Sprinter VIP TimisoaraMercedes Sprinter VIP ofera solutia ideala pentru a asigura cele mai inalte standarde de confort pentru calatoriile de grup. Dotarile Mercedes Sprinter VIP garanteaza conditii excelente de calatorie.

  Recomandam microbuzul Mercedes Sprinter VIP atat pentru transportul intern, cat si pentru cel extern, deoarece are spatiu suficient si o capacitate de transport de pana la 19 pasageri si bagajele lor.

  Pasagerii se vor bucura de conditii exceptionale de calatorie, dotari de top si un interior elegant. Alegeti inchirierea unui Mercedes Sprinter VIP pentru a calatorii la cele mai inalte standarde de confort si siguranta.

  Fie ca este vorba despre o calatorie de afaceri, o vacanta cu familia sau prietenii sau despre un eveniment privat – Experimenteaza luxul si confortul absolut! Inchiriaza un microbuz Mercedes Sprinter VIP pentru calatorii de grup de neuitat! Contactati-ne!

  ✆ 0754 249 654

  Rezervări 0754-249-654