TRANSFER AEROPORT ▷ TRANSPORT AEROPORT

Transferuri private, door-to-door sau hotel, de la si catre aeroportul din Timisoara, Budapesta, Belgrad, Sibiu, Bucuresti si Viena. Servicii excelente la preturi foarte competitive cu autoturisme mici, minivan, microbuz sau chiar si autocar.

TRANSFER AEROPORT CU SOFER IN SI DIN URMATOARELE ORASE

Transfer Aeroport Timisoara

Timisoara

Asiguram servicii de transfer / transport persoane la / de la aeroportul din Timisoara…

Transfer Aeroport Sibiu

Sibiu

Servicii de transfer de la si catre aeroportul din Sibiu si catre orice locatie din zona Sibiu.…

Transfer Aeroport Belgrad

Belgrad

Rezervati atat o calatorie simpla, cat si una retur: aeroport Belgrad la destinatie si/sau invers.…

Transfer Aeroport Budapesta

Transfer Aeroport Budapesta

Un serviciu exclusiv care va va astepta si va va duce unde doriti, fara a pierde timpul.…

Transfer Aeroport Bucuresti

Transfer Aeroport Bucuresti

Transferuri private si transferuri VIP de la Aeroportul Bucuresti la hotel sau resedinta…

Transfer Aeroport Viena

Transfer Aeroport Viena

Rezervati-va din timp transferul la/de la Aeroportul din Viena la resedinta dvs. si/sau invers…

In cazul in care aveti nevoie de un serviciu de transport profesionist la / de la aeroport va punem la dispozitie serviciile noastre de transport! Rezervati in doar cateva minute de pe site-ul nostru acest serviciu si calatoriti fara griji la / de la aeroportul dumneavoastra (Timisoara, Budapesta, Belgrad, Sibiu, Bucuresti si Viena) confortabil si discret.

Rezervati in avans transportul de la aeroportul din Timisoara, Budapesta, Belgrad, Sibiu, Bucuresti sau Viena spre destinatia dorita sau intoarcerea dvs. la aeroport prin intermediul companiei noastre. Oferim un serviciu premium – door to door – perfect pentru nevoile dvs. de transfer. Avem peste 15 ani de experienta in transportul de persoane, soferi experimentati si o flota auto considerabila!

De la sedanuri si minivan-uri standard, microbuze de 8 pana la 21 de pasageri si autocare de pana la 60 de persoane toate pot fi incluse in acest serviciu. Fie ca este vorba doar despre dumneavoastra, un grup restrans de persoane, un grup mediu sau un grup mare, noi va putem realiza transferul la / de la aeroport intr-un mod mult mai confortabil si lispit de griji.

Fie ca va aflati la Timisoara, Budapesta, Belgrad, Sibiu, Bucuresti sau Viena sau calatoriti intr-unul dintre aceste orase si doriti realizaream transferului de catre o companie de profil, putem fi o solutie pentru nevoile dumneavoastra! Contactati-ne!

Rezervări 0754-249-654