TRANSPORT VIP TIMISOARA

Transport VIP Timisoara – transferuri private, door-to-door sau hotel cu autoturisme sedan, minivan, microbuz sau chiar si autocar. Va putem indeplini toate nevoile, spuneti-ne doar ce aveti nevoie, cum, cand si unde… si relaxati-va, de restul ne ocupam noi.

Transport VIP Timisoara

Transport VIP cu Sofer in TimisoaraTransportul VIP se caracterizeaza printr-o experienta de calatorie de prima clasa. Va punem la dispozitie confortul unui transport de lux, la preturi accesibile, fara a compromite insa calitatea serviciului.

Prin intermediul seriviciului TRANSPORT VIP veti experimenta tot ce este mai bun din ambele lumi: inchirierea unei masini performante la un pret accesibil dar si avantajele unui transport confortabil si discret de cea mai inalta calitate.

Masinile noastre sunt intretinute in permanenta pentru a va asigura o calatorie sigura si confortabila, la cel mai inalt nivel. Inchirierea unei masini nu a fost niciodata mai convenabila ca acum. Contactati-ne pentru detalii!

15 ani de calatorii si transferuri atat la nivel national, cat si international si o flota moderna va garanteaza o experienta pe care veti dori sa o repetati. Soferii nostri conduc cu cea mai mare discretie si profesionalism. Ne adaptam la orice solicitare si garantam siguranta si discretie maxima. Va ducem oriunde la orice ora, confortabil si in siguranta, astfel incat sa va bucurati intotdeauna de o experienta VIP.

Avem o flota mare de autovehicule de ultima generatie si soferi profesionisti care vorbesc foarte bine atat limba romana cat si limba engleza. Fie ca este vorba despre doar o persoana, un grup restrans sau o trupa muzicala – venim oriunde aveti nevoie de noi si va ducem oriunde aveti dumneavoastra nevoie – alegeti serviciul „Transport VIP” pentru o experienta de transport comoda si rentabila!

Alegeti NOVUM! Alegeti o echipa de oameni special calificati care au parcurs mii de kilometri la volan cu seriozitate si daruire!

✆ 0754 249 654

Rezervări 0754-249-654