TRANSPORT PENTRU SCOLI IN TIMISOARA

Transport pentru scoli ▷ acest serviciu se adreseza persoanelor din gradinitele, scolile si universitatile din Timisoara. Organizati o excursie sau aveti de calatorit in scop oficial (delegatii, olimpiade etc.), NOVUM poate fi o solutie pentru dumneavoastra!

Transport pentru scoli TimisoaraIn cazul in care lucrati intr-o scoala, universitate sau gradinita din Timisoara si doriti un mijloc de transport persoane pentru grupuri de angajati sau cursanti, am creat acest servciu special pentru dvs..

Va garantam ca deplasarile din scolile, gradinitele si universitatile dumneavoastra se vor face in conditii de maxim confort si siguranta, in masini (microbuze / autocare) noi si cu soferi cu foarte mare experienta.

Serviciul este ideal pentru transportul de copii la / de la scoala, after school, excursii, tabere, activitati extrascolare, evenimente, olimpiade, delegatii etc. Contactati-ne pentru o oferta de pret personalizata!

Oferim servicii personalizate de inchiriere microbuz / autocar si transport pentru scolile din Timisoara si tot judetul Timis. Doriti sa participati la un eveniment, sa mergeti intr-o excursie sau aveti de calatorit in afara orasului pentru o delegatie? Va oferim servicii de transport / transfer complete! Contactati-ne iar noi va vom oferi o solutie personalizata de transport pentru profesorii / elevii scolii dvs.

✆ 0754 249 654

Rezervări 0754-249-654