TRANSFER AEROPORT TIMISOARA ▷ PRELUARE AEROPORT TIMISOARA

Cautați un serviciu de transfer la / de la aeroportul din Timisoara? Realizam transfer de la Aeroportul International Traian Vuia – Timisoara (TSR) la hotel sau invers. Servicii complete: realizam transferul la aeroport dar si preluarea de la aeroport! Contactati-ne!

TRANSFER AEROPORT TIMISOARA ▷ PRELUARE AEROPORT TIMISOARA

Transfer Aeroport Timisoara - Preluare Aeroport TimisoaraEfectuam servicii de transport la Aeroportul din Timisoara dar si servicii de preluare de la aeroport. Realizam transferurile doar cu masini noi si avem capacitatea de a transporta de la 3 pana la 60 de persoane.

In functie de numarul de persoane care se doreste a fi transportat serviciul de transfer poate fi realizat cu sedanuri tip limuzina (1-3 pers) dar si cu microbuze 8+1, 20+1 sau autcare de pana la 60 de persoane.

In cazul in care sunteti interesat(a) de serviciile de transport la / de la aeroport in Timisoara contactati-ne si haideti sa stabilim toate detaliile calatoriei dumneavoastra. Suntem aici pentru a va ajuta!

Rezervati un transfer la aeroportul din Timisoara online in 2 minute!

Rezervati-va acum prin intermediul formularului de contact transferul dumneavoastra la aeroportul din Timisoara sau preluarea dumneavoastra de la aeroport

    Cod de securitate captcha

    Transfer / Transport Aeroport Timisoara

    Transfer Aeroport Timisoara – Confortul dumneavoastra este prioritatea noastra! Asigurati-va o calatorie fara griji cu serviciul nostru de transfer la aeroport. Alegeti serviciul nostru de transport la aeroportul si beneficiati de o experienta personalizata si confortabila.

    ✆ 0754 249 654

    Rezervări 0754-249-654