TRANSPORT CU SOFER ▷ TRANSPORT OCAZIONAL CU SOFER

Serviciile oferite de compania noastra pentru transportul de pasageri cu sofer constituie un mare angajament profesional in sectorul rent a car si transport de pasageri, avand ca scop furnizarea unui serviciu de transport de calitate.

Transfer cu Sofer Home

Rent a Car cu Sofer

Călătorii fără griji! inchiriati o masina cu sofer si lasati-ne noua grija condusului…

Transport VIP

Transport VIP cu Sofer

Calatorii exclusive: transport VIP cu sofer profesionist la dispozitia dvs…

Transport Scoli

Transport Scoli

Servicii de transport pentru scoli cu sofer! Pentru tabere si excursii scolare.…

INCHIRIATI O MASINA, UN MICROBUZ SAU UN AUTOCAR CU SOFER!

Bucurati-va de unul dintre cele mai bune servicii de inchiriere auto cu sofer. Cu o vasta experienta in acest sector, am reusit sa ne pozitionam pe piata oferind o nota de distinctie si exclusivitate clientilor nostri. Pentru ei am format o echipa magnifica de soferi, gata sa satisfaca unele dintre cele mai exigente cerinte posibile in materie de transport.

Va transportam oriunde doriti dumneavoastra, in conditiile dorite de dumneavoastra, la orele dorite de dumneavoastra! Suntem atenti la detalii si dorim intotdeauna sa depasim asteptarile clientilor nostri! Toate autovehiculele din flota noastra sunt moderne si in perfecta stare de functionare, au dotari complete si sunt deosebit de confortabile. Calatoria va fi o placere de la inceput pana la final!

Contactati-ne pentru a solicita o estimare fara niciun fel de angajament din partea dumneavoastra sau pentru a va rezerva locul intr-una dintre masinile noastre cu pana la 24 de ore inainte. Puteti contacta NOVUM prin telefon, e-mail sau prin formularul pe care il punem la dispozitie pe propriul nostru site. NOVUM, are peste 15 ani de experienta in inchirieri auto si transportul de persoane cu sofer.

Avem masini, microbuze si autocare pentru 3-4 pana la 60 de pasageri, care efectueaza acest serviciu pentru calatorii locale, nationale sau internationale. In plus, efectuam transferuri la aeroport, sau calatorii / excursii pentru scoli. Sunteti interesat de inchirierea unei masini, microbuz sau autocar cu sofer? Luati legatura cu noi si faceti rezervarea in cateva minute!

✆ 0754 249 654

Rezervări 0754-249-654