INCHIRIERE DACIA LOGAN IN TIMISOARA

Doriti sa inchiriati o Dacia Logan in Timisoara? Dacia Logan este un model de autoturism din clasa economic care se remarca printr-un consum redus si o fiabilitate extraordinara. Incepeti aventura dvs. cu Dacia Logan: inchiriati acum la un pret decent!

Dacia Logan

Inchiriaza Dacia Logan Timisoara
25.00€/zi
de la €55.00/zi

3 zile
de la 50 €/zi
4-7 zile
de la 45 €/zi
8-14 zile
de la 40 €/zi
>15 zile
de la 30 €/zi
*Garantie – 300 €

INCHIRIAZA DACIA LOGAN IN TIMISOARA ONLINE

  Cod de securitate captcha

  INCHIRIERE DACIA LOGAN IN TIMISOARA

  Inchiriaza Dacia Logan Timisoara

  Dacia Logan este un model cu cinci locuri, stim ca multi producatori de masini ofera aceasta capacitate insa la majoritatea scaunul central este putin mai ingust, ceea ce nu este cazul la acest model.

  Are capacitatea de a transporta trei scaune pentru copii, deschiderea geamurilor se realizeaza electric. Spatiul interior este simplu si confortabil. Este o masina din clasa economic cu un consum redus.

  Dacia Logan este dotata cu AC, ABS si CD Player, scaun pentru copii, GPS. Toate inspectiile tehnice sunt realizate la zi, modelul Dacia Logan dispune de Rovinieta, asigurare Casco si asigurare RCA.

  Dacia Logan este o masina usor de parcat deoarece este putin mai scurta decat celelalte modele din aceeasi clasa. Acest lucru insa nu diminueaza confortul spatiului interior, nici pe scaunele din fata si pe cele din spate.

  Masina este in stare perfecta si atent intretinuta. Are un portbagaj incapator. Este o masina deosebit de usor de condus! In cazul in care doriti sa inchiriati o Dacia Logan in Timisoara, contactati-ne telefonic ☏ 0754-249-654, prin email sau prin intermediul formularului de contact! Va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare inchirierii!

  Rezervări 0754-249-654