INCHIRIERE MERCEDES V CLASS IN TIMISOARA

Doriti sa inchiriati un Mercedes V Class in Timisoara? Mercedes V Class – Spatiu generos, transmisie automata, pilot automat, mini lada frigo, scaune din piele – alege un minivan premium si luxos! Contactati-ne!

Volkswagen Tiguan 2017

Inchiriaza Mercedes V Class Timisoara
110.00€/zi
de la €210.00/zi

3 zile
de la 150 €/zi
4-7 zile
de la 135 €/zi
8-14 zile
de la 120 €/zi
>15 zile
de la 110 €/zi
*Garantie – 600 €

INCHIRIAZA MERCEDES V CLASS IN TIMISOARA ONLINE

  Cod de securitate captcha

  INCHIRIERE MERCEDES V CLASS IN TIMISOARA

  Inchiriaza Mercedes V Class TimisoaraUnul dintre marile avantaje ale inchirierii unui Mercedes V-Class este spatiul generos pe care il ofera. Cu locuri pentru pana la sapte pasageri, Mercedes V-Class asigura un confort excelent pentru toti pasagerii sai.

  Mercedes V-Class este o alegere excelenta pentru cei care cauta sa inchirieze un minivan spatios si elegant, potrivit atat pentru calatoriile de afaceri, excursiile in familie sau grupuri de pana la 7 persoane.

  Portbagajul minivanului Mercedes V-Class este generos, asigurand suficient spatiu pentru bagaje sau alte echipamente suplimentare. Mercedesul V-Class inchiriat de noi este echipat cu Mini lada frigo.

  Designul exterior al Mercedes V-Class combina eleganta cu aspectul robust al unui minivan. Formele fluide si liniile curate ii ofera un aspect sofisticat si atragator acestui autovehicul. Indiferent daca inchiriati in interes de afaceri sau pentru o vacanta cu familia / prietenii, Mercedes V-Class este expres proiectat pentru a va oferi o experienta de condus luxoasa si confortabila. Contactati-ne!

  ✆ 0754 249 654

  Rezervări 0754-249-654