INCHIRIERE SKODA KAROQ IN TIMISOARA

Doriti sa inchiriati o Skoda Karoq in Timisoara? Skoda Karoq este un model de SUV din clasa business ideal pentru calatoriile de afaceri. Ofera un nivel ridicat de confort si rafinament (scaune confortabile, sistem avansat de climatizare, optiuni de conectivitate etc).

Skoda Karoq

Inchiriaza Skoda Karoq Timisoara
65.00€/zi
de la €95.00/zi

3 zile
de la 90 €/zi
4-7 zile
de la 80 €/zi
8-14 zile
de la 75 €/zi
>15 zile
de la 70 €/zi
*Garantie – 500 €

INCHIRIAZA SKODA KAROQ IN TIMISOARA ONLINE

  Cod de securitate captcha

  INCHIRIERE SKODA KAROQ IN TIMISOARA

  Inchiriaza Skoda Karoq TimisoaraSkoda Karoq poate fi o alegere excelenta pentru cei care cauta un SUV compact si versatil. Skoda Karoq este admirata pentru combinatia sa intre designul atragator, spatiul interior generos si tehnologiile avansate.

  Skoda Karoq poate fi o optiune atractiva pentru un om de afaceri, oferindu-i confort, spatiu generos, siguranta si imagine profesionala. Un SUV compact si elegant transmite incredere si succes in mediul de afaceri.

  Chiar si cu dimensiunile sale compacte, Skoda Karoq ofera o manevrabilitate excelenta, fiind usor de condus. Inchiriind o Skoda Karoq beneficiati de spatiu, tehnologii avansate si un nivel ridicat de confort si siguranta.

  Scaunele confortabile, sistemul avansat de climatizare si optiunile de conectivitate pot face calatoriile lungi sau intalnirile de afaceri mult mai placute si mai productive. Contactati-ne azi pentru a inchiria o Skoda Karoq in Timisoara.

  ✆ 0754 249 654

  Rezervări 0754-249-654