INCHIRIERE SKODA OCTAVIA FACELIFT IN TIMISOARA

Doriti sa inchiriati o Skoda Octavia Facelift in Timisoara? Skoda Octavia Facelift este un model de autoturism popular datorita designului sau elegant, performantelor solide si tehnologiei avansate. Contactati-ne!

Skoda Octavia Facelift

Inchiriaza Skoda Octavia Facelift Timisoara
25.00€/zi
de la €65.00/zi

3 zile
de la 50 €/zi
4-7 zile
de la 45 €/zi
8-14 zile
de la 35 €/zi
>15 zile
de la 30 €/zi
*Garantie – 300 €

INCHIRIAZA SKODA OCTAVIA FACELIFT IN TIMISOARA ONLINE

  Cod de securitate captcha

  INCHIRIERE SKODA OCTAVIA FACELIFT IN TIMISOARA

  Inchiriaza Skoda Octavia Facelift TimisoaraInchirierea unei SKODA OCTAVIA Facelift poate fi o optiune excelenta pentru cei care cauta un autoturism modern, compact si confortabil. Este o masina sigura, perfecta pentru familii  si calatoriile pe distante lungi.

  In interior, SKODA OCTAVIA Facelift ofera un spatiu generos si un design ergonomic, cu materiale de inalta calitate si finisaje atent realizate. Beneficiaza de o gama larga de caracteristici tehnologice: Bluetooth, GPS etc..

  Inchirierea unei SKODA OCTAVIA Facelift poate fi o optiune rentabila si convenabila pentru calatorii de afaceri, vacante sau alte activitati, atat in Timisoara cat si in exteriorul orasului sau in afara tarii.

  Inchirierea unei SKODA OCTAVIA Facelift va ofera oportunitatea de a experimenta condusul un autoturism de calitate superioara, cu performante excelente si tehnologie avansata! Alegeti perioada de inchiriere care vi se potriveste cel mai bine si veti avea acces la o masina moderna si bine intretinuta. Contactati-ne!

  ✆ 0754 249 654

  Rezervări 0754-249-654