INCHIRIERE TOYOTA COROLLA IN TIMISOARA

Doriti sa inchiriati o Toyota Corolla in Timisoara? Toyota Corolla este unul dintre cele mai vandute modele de masini din lume. Inchiriati acum o Toyota Corolla in Timisoara! Contactati-ne!

Toyota Corolla

Inchiriaza Toyota Corolla Timisoara
30.00€/zi
de la €75.00/zi

3 zile
de la 60 €/zi
4-7 zile
de la 50 €/zi
8-14 zile
de la 40 €/zi
>15 zile
de la 35 €/zi
*Garantie – 300 €

INCHIRIAZA TOYOTA COROLLA IN TIMISOARA ONLINE

  Cod de securitate captcha

  INCHIRIERE TOYOTA COROLLA IN TIMISOARA

  Inchiriaza Toyota Corolla TimisoaraToyota Corolla este cunoscuta pentru fiabilitatea si calitatea sa superioara. Este om masina cu consum redus. Este un model de autoturism bine construit, care ofera un confort si o siguranta extraordinara.

  Prin urmare, inchirierea unei Toyota Corolla poate fi o alegere inteleapta pentru persoanele care doresc o masina de incredere atat pentru calatorii lungi dar si pentru calatorii de zi cu zi prin Timisoara.

  Inchirierea unei Toyota Corolla poate fi atractiva pentru cei care doresc sa reduca costurile de combustibil sau sa faca calatorii lungi fara a-si face prea multe griji cu privire la realimentarea frecventa cu combustibil.

  Toyota Corolla ofera un interior confortabil si spatios, atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Cu scaune comode, caracteristici de inalta tehnologie si optiuni de conectivitate, Toyota Corolla va va asigura garantat o experienta placuta in timpul calatoriilor!

  ✆ 0754 249 654

  Rezervări 0754-249-654