INCHIRIERE VW POLO IN TIMISOARA

Doriti sa inchiriati un VW Polo in Timisoara? Volkswagen Polo este un model popular si apreciat pentru designul sau atractiv, manevrabilitatea usoara si eficienta consumului de combustibil. Contactati-ne pentru detalii.

VW Polo

Inchiriaza VW Polo Timisoara
35.00€/zi
de la €65.00/zi

3 zile
de la 60 €/zi
4-7 zile
de la 50 €/zi
8-14 zile
de la 45 €/zi
>15 zile
de la 40 €/zi
*Garantie – 300 €

INCHIRIAZA VW POLO IN TIMISOARA ONLINE

  Cod de securitate captcha

  INCHIRIERE VW POLO IN TIMISOARA

  Inchiriaza VW Polo in TimisoaraInchirierea unei masini VW Polo poate fi o optiune excelenta pentru persoanele care cauta un autovehicul compact, fiabil si economic. Este ideal atat pentru utilizare zilnica prin oras dar si pentru calatorii lungi.

  Inchirierea unui VW Polo aduce 2 avantaje notabile conducatorului: dimensiunea il face usor de manevrat in traficul urban iar consumul redus de combustibil il transforma intr-o optiune economica de inchiriere.

  Interiorul VW Polo este spatios si confortabil pentru un automobil de dimensiuni mici, oferind suficient spatiu pentru pasageri si bagaje iar asta il face potrivit pentru calatorii de afaceri sau pentru explorarea oraselor.

  Va doriti inchirierea unui VW Polo in Timisoara? Dorinta indeplinita cu NOVUM! Trebuie doar sa alegeti unde si cand iar noi vi-l aducem! Fie ca este vorba de o simpla evadare prin oras, o excursie sau o ocazie speciala contactati-ne! Suntem aici pentru a va ajuta!

  ✆ 0754 249 654

  Rezervări 0754-249-654