INCHIRIERE SKODA RAPID IN TIMISOARA

Doriti sa inchiriati o Skoda Rapid in Timisoara? Škoda Rapid este un model de autoturism situat intre Škoda Fabia si Skoda Octavia si este un etalon pentru spatiu in segmentul compact si o masina extrem de fiabila. Inchiriati acum rapid! Contactati-ne!

Skoda Rapid

Inchiriaza Skoda Rapid Timisoara
35.00€/zi
de la €70.00/zi

3 zile
de la 65 €/zi
4-7 zile
de la 50 €/zi
8-14 zile
de la 45 €/zi
>15 zile
de la 40 €/zi
*Garantie – 300 €

INCHIRIAZA SKODA RAPID IN TIMISOARA ONLINE

  Cod de securitate captcha

  INCHIRIERE SKODA RAPID IN TIMISOARA

  Inchiriaza Skoda Rapid TimisoaraSkoda Rapid este o limuzina compacta care ofera spatiu pentru cinci pasageri si bagajele acestora si este perfecta pentru familiile care cauta o masina spatioasa la un pret accesibil din clasa familiei SKODA.

  Este o masina confortabila, spatioasa si fiabila iar eleganta autoturismului Skoda Rapid ofera soferilor o experienta unica la volan. Siguranta si consumul redus sunt de asemenea alte caracteristici notabile.

  Autoturismul este in stare perfecta de functionare si foarte atent intretinut. Are toate reviziile la zi si se inchiriaza fara limita de kilometrii si cu asigurare completa, astfel incat sa puteti conduce fara griji.

  Inchiriind Skoda Rapid puteti avea o masina adaptata nevoilor dumneavoastra in timpul sederii in Timisoara. Flexibilitatea pe care inchirierea unei masini o ofera este extraordinara! Puteti vizita Timisoara si localitatile din judet fara a depinde de transportul in comun.

  Asa cum am mentionat anterior: va veti bucura de masina 24/24 pentru a va deplasa fara niciun fel de limita sau cost ascuns! Doriti inchirierea unei Skoda Rapid in Timisoara? Contactati-ne iar echipa noastra se va ocupa de toate detaliile necesare inchirierii!

  ✆ 0754 249 654

  Rezervări 0754-249-654