Rent a Car Timisoara

Sunteti interesat de servicii rent a car in Timisoara? Fie ca este vorba de un sedan, SUV, microbuz sau chiar autocar, compania noastra va poate ajuta in acest demers. Suntem o companie locala cu peste 17 ani de activitate.

Sunati acum ☏ 0754 249 654

Rent a Car Timisoara - Inchirieri Auto Timisoara - Inchirieri Masini Timisoara 1Suntem o companie de inchiriere auto de incredere, dedicata satisfacerii nevoilor dumneavoastra. Oferim o gama variata de masini si servicii excelente, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii.

Serviciile rent a car includ o gama variata de vehicule, de la masini compacte pana la SUV-uri, disponibile pentru inchirieri pe termen scurt sau lung, in functie de nevoile clientului.

Fara obligatii legate de intretinere, revizii sau reparatii, clientii pot profita de avantajul de a conduce vehicule mereu noi, curate si perfect intretinute, gata sa raspunda cerintelor oricarui tip de calatorie!

Puteti face o rezervare online, ne puteti vizita la sediu sau va puteti rezerva masina printr-un simplu apel telefonic. Masina o veti putea prelua de la sediu sau o putem aduce noi la adresa dorita de dvs..

Doriti sa realizati o inchiriere auto in Timisoara ▷ vizualizati ofertele companiei noastre

*Va rugam sa retineti ca tarifele prezentate sunt specifice pentru inchirierile pe termen lung. Pentru alte optiuni, suntem la dispozitia dumneavoastra pentru detalii suplimentare.

Dacia Logan

Inchiriaza Dacia Logan Timisoara

21.00€/zi
de la €75.00/zi

Skoda Rapid

Inchiriaza Skoda Rapid Timisoara

27.00€/zi
de la €95.00/zi

Skoda Octavia Facelift

Inchiriaza Skoda Octavia Facelift Timisoara

18.00€/zi
de la €105.00/zi

VW Polo

Inchiriaza VW Polo Timisoara

24.00€/zi
de la €75.00/zi

Skoda Karoq

Inchiriaza Skoda Karoq Timisoara

40.00€/zi
de la €150.00/zi

Volkswagen Sharan 2017 6+1 Locuri

Inchiriaza Volkswagen Sharan 2017 6 1 Locuri Timisoara

50.00€/zi
de la €150.00/zi

Volkswagen Tiguan 2017

Inchiriaza Volkswagen Tiguan 2017 Timisoara

50.00€/zi
de la €180.00/zi

Mercedes V Class

Inchiriaza Mercedes V Class Timisoara

105.00€/zi
de la €190.00/zi

Dacia Sandero

Inchiriaza Dacia Sandero Timisoara

21.00€/zi
de la €75.00/zi

Toyota Corolla

27.00€/zi
de la €100.00/zi

Rezervari 24/7

Sunați la 0754 249 654


NOVUM – PROBABIL CEA MAI IEFTINA COMPANIE RENT A CAR DIN TIMISOARA

Rent a Car Timisoara - Inchirieri Auto Timisoara - Inchirieri Masini Timisoara 2Sunteti in cautarea unei masini elegante si stilate, a unui SUV, potrivit pentru familii sau a unei masini economice, practice pentru naveta zilnica? Doriti sa inchiriati un minivan, un microbuz sau un autocar?

Detinem o flota auto variata, perfecta pentru a satisface toate cerintele si nevoile dvs.! Intelegem ca inchirierea unei masini poate parea dificila. De aceea, este recomandat sa planificati cu atentie inchirierea masinii.

Ne straduim sa facem procesul cat mai simplu posibil iar call center-ul nostru va sta la dispozitie 24/7 pentru rezervari si informatii referitoare la autovehiculele si serviciile companiei noastre.

Echipa NOVUM este aici pentru a va ajuta sa luati decizii informate cu privire la inchiriere. Contactati-ne acum si aflati in cateva minute totul despre ofertele si beneficiile colaborarii cu noi!


INCHIRIERI AUTO TIMISOARA

Rent a Car Timisoara - Inchirieri Auto Timisoara - Inchirieri Masini Timisoara 3Inchirierea auto elimina stresul legat de transportul public sau serviciile de taxi. Puteti calatori in propriul ritm, puteti opri cand doriti si va puteti bucura de libertatea de a va explora destinatia fara nici un fel de restrictii.

Totodata, inchirierea unei masini poate fi o solutie mai rentabila decat detinerea uneia. Datorita tarifelor accesibile oferite de compania noastra, puteti economisi bani fara a sacrifica calitatea sau confortul.

Serviciul nostru de inchirieri auto este solutia ideala pentru nevoile dvs. de transport. Fie ca este vorba despre inchirieri auto pe termen scurt sau inchirieri auto pe termen lung, in NOVUM veti avea tot timpul un partener!

Detinem o gama larga de autovehicule din care puteti alege diverse optiuni de inchiriere. Contactati-ne acum pentru a va rezerva – in Timisoara – masina care vi se potriveste cel mai bine!

Doriti sa beneficiati de cele mai bune conditii atunci cand circulati in vestul tarii, fara a folosi masina personala? Solutia este Novum Inchirieri auto Timisoara! Daca nu ati stiut pana acum ce avantaje va poate oferi inchirierea auto si v-ati ferit de aceasta posibilitate in alegerea mijlocului de transport, este timpul sa va reanalizati optiunile.


IATA 5 SITUATII IN CARE INCHIRIEREA AUTO ESTE CEA MAI INSPIRATA ALEGERE:

Masina personala este in service sau nu aveti o masina personala, dar aveti neaparata nevoie de una? Cel mai usor mod de a rezolva aceasta problema este sa apelati la Novum Inchirieri auto Timisoara

Daca doriti sa faceti drumuri lungi, dar preferati sa nu solicitati masina duneavoastra pentru a nu creste costul serviciilor de intretinere periodica, incercati serviciile Novum Inchirieri auto Timisoara.

V-ati programat o excursie cu grupul impreuna cu cei mai buni prieteni si sunteti prea multi pentru a merge cu o singura masina? Ganditi-va cum este mai simplu si mai economic: sa mergeti cu masinile personale – doua, poate trei masini care consuma combustibil – sau sa mergeti toti cu o masina de la Novum Inchirieri auto Timisoara. Practic, economic si distractiv in acelasi timp.

Ati planificat sa mergeti cu masina la munte, dar traseul dorit este mai anevoios, in plus aveti nevoie de mai mult spatiu pentru a incapea si dumneavoastra, si copiii, si bagajele? Stim cu totii ca trenul nu mai este o solutie avantajoasa nici in ceea ce priveste costurile, nici ca timp asa ca alegeti Novum Inchirieri auto Timisoara.

Organizati pentru firma dumneavoastra team-buildinguri, excursii sau, pur si simplu, aveti nevoie sa va deplasati pentru un training, o conferinta, o vizita in interes de serviciu in Timisoara sau in vestul tarii? Transportul se rezolva cel mai usor prin inchirierea unei masini in functie de dorintele dumneavoastra.

Novum Inchirieri auto Timisoara este la dispozitia dumneavoastra oricand aveti nevoie de o masina, mai ales ca, dupa cum am vazut, in unele cazuri este mult mai avantajos sa inchiriezi una, decat sa folosesti masina personala sau alt mijloc de transport.


INCHIRIERI MASINI TIMISOARA

Rent a Car Timisoara - Inchirieri Auto Timisoara - Inchirieri Masini Timisoara 4Masina este unul dintre acele ajutoare indispensabile, fara de care activitatea noastra devine dificila. Cumparaturi, vizite, drumul la serviciu sau mici excursii pe care le avem de facut, toate depind de masina.

Cand masina personala nu poate fi folosita, nu trebuie sa intrati in panica! Acum exista nenumarate servicii de inchirieri masini in Timisoara! O alternativa decenta din punct de vedere financiar.

Trebuie sa stiti ca inchirierea auto este o metoda convenabila si mai ales la indemana tuturor, chiar daca este mai putin cunoscuta si folosita in Timisoara cand vine vorba de transportul personal local zilnic.

Poate va intrebati de ce, in alte tari, aceasta solutie de transport este in topul preferintelor si pentru transportul personal, nu doar atunci cand vine vorba de calatorii, de afaceri sau turism.

Simplu: inchirierea unei masini este o solutie care va ofera comoditate, independenta si libertate. Aceste trei avantaje ne-au convins sa punem la dispozitia timisorenilor un serviciu flexibil (pe termen scurt sau lung) de inchirieri masini in Timisoara.

Ce trebuie sa stiti despre serviciul de inchirieri masini Timisoara?

Este o mod avantajos de a rezolva problema transportului dumneavoastra si al familiei dumneavoastra, comod si fara costuri exagerate sau ascunse.

Atunci cand doriti sa calatoriti comod dintr-un loc in altul, sa faceti cumparaturi fara sa va ingrijorati de greutatea bagajelor, sa mergeti la serviciu la timp, dar nu aveti o masina personala sau masina dumneavoastra nu poate fi folosita, cea mai buna solutie v-o ofera NOVUM Inchirieri Masini Timisoara.

NOVUM Inchirieri Masini Timisoara intelege cat de important este sa circulati in siguranta, elegant, comod si fara sa depindeti de nimeni. Scopul nostru este de a va oferi cele mai potrivite solutii de transport si cele mai avantajoase conditii pentru inchirierea unui autoturism.

In cadrul serviciului nostru de inchirieri masini, intelegem ca nevoile de transport pe termen scurt pot veni adesea cu un cost. De aceea, va oferim optiuni economice care raspund unei game largi de nevoi si bugete prin inchirierea de masini la preturi mici in Timisoara. 

Flota agentiei noastre de inchirieri de masini in Timisoara este formata din autovehicule fiabile, bine intretinute si accesibile ca pret. Astfel, dorim sa ne asiguram ca veti obtine cel mai bun raport calitate-pret atunci cand alegeti sa inchiriati o masina de la compania noastra.

Serviciul nostru de inchirieri masini ofera preturi accesibile dar si modalitati de transport convenabile. Tarifele noastre de inchiriere au preturi competitive si nu facem compromisuri cu privire la calitatea autovehiculelor sau a serviciilor noastre.

Daca va doriti sa mergeti oriunde si, mai ales, oricand, atunci inchirieri masini Timisoara se potriveste cerintelor dumneavoastra. Va asteptam sa ne contactati!


ALTE SERVICII RENT A CAR IN TIMISOARA

Rent a Car cu Sofer Timisoara

Servicii rent a car cu sofer in Timisoara la unele dintre cele mai bune preturi.
Detalii aici…

Inchiriere Microbuz Timisoara

Inchiriere microbuze cu sau fara sofer in Timisoara, de la 8+1 pana la 20 de locuri.
Detalii aici…

Inchiriere Autocar Timisoara

Inchiriere autocare in Timisoara si tot judetul Timis de 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60 de locuri.
Detalii aici…

Transfer Aeroport Timisoara

Asiguram servicii de transfer / transport persoane la / de la aeroportul din Timisoara.
Detalii aici…


INTREBARI SI RASPUNSURI DESPRE RENT A CAR IN TIMISOARA

Ce documente sunt necesare pentru a inchiria o masina?

Este necesar un permis de conducere valabil, o carte de identitate sau pasaport si un card de credit pe numele conducatorului auto.

Pot inchiria o masina fara card de credit?

Majoritatea companiilor cer un card de credit pentru garantie, dar NOVUM accepta si carduri de debit sau numerar in anumite conditii.

Care este varsta minima pentru a inchiria o masina?

Varsta minima variaza, dar majoritatea companiilor cer sa ai cel putin 21 de ani si experienta de condus de minimum un an.

Este necesara o asigurare pentru a inchiria o masina?

Da, toate masinile de inchiriat trebuie sa fie asigurate. Puteti alege dintre asigurarile companiei noastre pe cea care vi se potriveste cel mai bine.

Pot inchiria o masina pentru altcineva?

Persoana care inchiriaza trebuie sa fie prezenta la ridicarea masinii si sa fie responsabila pentru aceasta. Conducatorii suplimentari trebuie trecuti in contract.

Pot adauga un sofer suplimentar?

Da, dar soferul suplimentar trebuie sa fie prezent pentru a semna contractul si sa prezinte permisul de conducere valabil.

Ce se intampla daca returnez masina mai devreme?

In general, nu veti primi o rambursare pentru zilele nefolosite, dar va putem oferi un credit sau reduceri pentru viitoare inchirieri.

Exista limita de kilometri pe care ii pot parcurge?

Nu, NOVUM nu impune o limita de kilometri, permitandu-va sa calatoriti liber fara costuri suplimentare legate de distanta.

Ce fac daca masina se defecteaza in timpul inchirierii?

Contactati imediat compania noastra pentru asistenta. Oferim asistenta rutiera 24/7 in astfel de situatii.

Pot inchiria o masina pentru a calatori in afara tarii?

Da, dar trebuie sa anuntati compania in prealabil si sa verificati daca asigurarea acopera calatoriile internationale.

Cum functioneaza politica de combustibil?

Politica este „plin la plin”, ceea ce inseamna ca masina trebuie returnata cu rezervorul plin, la fel cum a fost preluata, pentru a evita costuri suplimentare.

Pot modifica sau anula rezervarea?

Da, rezervarile pot fi modificate sau anulate, insa pot exista taxe, mai ales daca modificarea este aproape de data preluarii.

Ce se intampla daca returnez masina cu intarziere?

Returnarea tarzie poate atrage taxe suplimentare. In anumite situatii oferim o perioada de gratie de pana la o ora.

Ce taxe suplimentare pot aparea la inchiriere?

Pot exista taxe pentru asigurari suplimentare. returnari intarziate sau preluari din alte locatii fata de cele stabilite anterior.

Ce fac daca pierd cheile masinii inchiriate?

In caz de pierdere a cheilor, contactati imediat compania. Taxele pentru inlocuire vor fi suportate de client.

Masinile sunt dotate cu GPS?

Unele masini au GPS inclus, dar acest serviciu nu este prezent pe toate masinile. Verificati optiunile disponibile la rezervare.

Exista o limita pentru numarul de pasageri?

Da, fiecare masina are un numar maxim de pasageri. Asigurati-va ca inchiriati un autovehicul potrivit pentru numarul de persoane existente.

Pot returna masina intr-o alta locatie?

Da, dar in anumite situatii putem percepe o taxa pentru returnarea masinii intr-o locatie diferita de cea stabilita anterior.

Ce tipuri de masini sunt disponibile pentru inchiriere?

Flota noastra include masini economice, compacte, SUV-uri, limuzine, masini de lux, minivan-uri, microbuze dar si autocare, in functie de nevoile clientilor.

Ce se intampla daca sunt implicat intr-un accident?

In caz de accident, informati imediat compania si autoritatile in cazul in care este necesar. Urmati pasii din contract pentru solutionarea incidentului.

Sunt masinile de inchiriat curatate si igienizate?

Da, compania noastra urmeaza standarde riguroase de curatare si igienizare.

Cum pot obtine cele mai bune oferte la inchirieri auto?

Rezervati din timp, verificati promotiile companiei si alegeti perioade mai putin aglomerate pentru tarife mai mici.

Exista restrictii legate de condusul pe anumite drumuri?

Da, in anumite conditii pot exista restrictii pentru condusul pe drumuri neasfaltate sau zone montane. Consultati termenii inainte de calatorie.

Care sunt conditiile de returnare a masinii?

Masina trebuie returnata in aceeasi stare in care a fost preluata, cu rezervorul plin si fara daune suplimentare.